Oldal tetejére
Erectör Clinic Uro-szexológiai Centrum

Gyerekszáj: a 15 legviccesebb tévedés a szexről

Egy utolsó körre még visszatérünk a szexuális tévhitekhez, mert kutakodás közben annyi vicces történettel találkoztunk, hogy nem mehettünk el a legjobb témakör mellett: milyennek képzelték a mostani felnőttek gyerekként a szexet? Ezúttal néhányat már kommentálni sem tudtunk, annyira jók.

AZ 5 LEGHÉTKÖZNAPIBB SZEXBALESET

Egyszerű, hétköznapi botlások, melyek a legintimebb pillanatokat is eltörik. Szexbalesetek kapcsán legtöbbször a láncfűrészre csatolt vagy ütvefúróra erősített dildóról, az óvszerbe fulladt angol férfiről és más extrém példákról olvasni. A statisztikák szerint ugyanakkor minden harmadik ember szenvedett már valamilyen sérülést szex közben, így mi most az előzőeknél triviálisabb, ám sokkal gyakoribb malőröket járjuk körbe.

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során
Az talán senki számára nem új információ, hogy az idő előrehaladtával a test változik. Gyakorlatilag minden porcikánk.
Kérjük hogy a Fórumot az egymás közti csevegésre használják! Amennyiben Török Alexander Doktor Úrhoz lenne kérésük, kérdésük, használják az "Orvos válaszol" menüpontban lévő on-line formot!

Köszönjük!
Vissza a témakörökhöz

andrologia.hu

Impotencia - Potenciazavar

Nem sokan tudják, hogy a legtöbb esetben inkább fizikai, mint pszichológiai okai vannak az impotenciának, és ez legtöbb esetben gyógyítható.
Az impotencia talán a leghomályosabb ága a medicinának a laikus számára az összes orvosi tudományág közül. Két dolog felelős e miatt a nem szerencsés helyzet miatt.
Tudatlanság, mítoszok, babonák, a megbélyegzés és a tabuk, melyek a laikus számára a szexualitáshoz kapcsolódnak.
Igen elavult a szemlélet azon orvosok körében, akik máig úgy hiszik, hogy az impotencia nagy részben pszichológiai eredetű. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!

Új hozzászólás