Oldal tetejére
Erectör Clinic Uro-szexológiai Centrum

Gyerekszáj: a 15 legviccesebb tévedés a szexről

Egy utolsó körre még visszatérünk a szexuális tévhitekhez, mert kutakodás közben annyi vicces történettel találkoztunk, hogy nem mehettünk el a legjobb témakör mellett: milyennek képzelték a mostani felnőttek gyerekként a szexet? Ezúttal néhányat már kommentálni sem tudtunk, annyira jók.

AZ 5 LEGHÉTKÖZNAPIBB SZEXBALESET

Egyszerű, hétköznapi botlások, melyek a legintimebb pillanatokat is eltörik. Szexbalesetek kapcsán legtöbbször a láncfűrészre csatolt vagy ütvefúróra erősített dildóról, az óvszerbe fulladt angol férfiről és más extrém példákról olvasni. A statisztikák szerint ugyanakkor minden harmadik ember szenvedett már valamilyen sérülést szex közben, így mi most az előzőeknél triviálisabb, ám sokkal gyakoribb malőröket járjuk körbe.

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során
Az talán senki számára nem új információ, hogy az idő előrehaladtával a test változik. Gyakorlatilag minden porcikánk.
Kérjük hogy a Fórumot az egymás közti csevegésre használják! Amennyiben Török Alexander Doktor Úrhoz lenne kérésük, kérdésük, használják az "Orvos válaszol" menüpontban lévő on-line formot!

Köszönjük!
Implantáció Hozzászólások Utolsó hozzászóló
inekciohasználata
CAVERJECThasználata
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Potenciazavar Hozzászólások Utolsó hozzászóló
inekciohasználata
Hogyan kell használni a inekciot!hovákell beadni.meg néznék.viideofilmet rola!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Impotencia - Potenciazavar
Nem sokan tudják, hogy a legtöbb esetben inkább fizikai, mint pszichológiai okai vannak az impotenciának, és ez legtöbb esetben gyógyítható.
Az impotencia talán a leghomályosabb ága a medicinának a laikus számára az összes orvosi tudományág közül. Két dolog felelős e miatt a nem szerencsés helyzet miatt.
Tudatlanság, mítoszok, babonák, a megbélyegzés és a tabuk, melyek a laikus számára a szexualitáshoz kapcsolódnak.
Igen elavult a szemlélet azon orvosok körében, akik máig úgy hiszik, hogy az impotencia nagy részben pszichológiai eredetű. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Gyógyszeres kezelés
A tudomány fejlődése révén több kezelési ill. gyógyító módszer létezik a potenciazavar megoldására. Fontos, hogy impotencia esetén mindig a szakember dönti el a választható gyógymódot. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
1 db 2015-01-04 19:17:29
Írta: oszkar
Injekciós kezelés
Miután egyénre szabottan beállítottuk a merevedést kiváltó adagot, a pácienst betanítjuk az öninjekciózásra. Ennek során hasonlóan a cukorbetegekhez, közösülés előtt saját magának ad be a pénisz barlangos testébe vékony tűvel értágító injekciót. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
2 db 2014-03-28 11:32:32
Írta: antal
Műtéti kezelés
Microsebészet (vénás túlfolyás) A beavatkozás során a merevedéshez szükséges vért elszállító (ellopó) vénát kell kiiktatni. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Betegségek Hozzászólások Utolsó hozzászóló
A here betegségei: Varikokele
Nem gyulladásos, és nem rosszindulatú betegség, csupán a hereburok vénáinak visszeres elváltozása, megvastagodása, kanyargóssá válása. Sok esetben teljesen panaszmentes, csak vizsgálat mellékleteként derül ki,- de okozhat kellemetlen, húzó, feszítő, sőt, deréktájba sugárzó fájdalmat is, többnyire álló helyzetben. Panasszal az esetek zömében az álló foglalkozást végzők keresik fel orvosukat. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
A férfi klimax (változókor)
A férfi klimax esetében csökken a fizikai, szellemi teljesítmény, alvászavarok jelentkeznek, szorong a férfi, ideges, izzad, csökken a nemi vágya, potencia zavara alakul ki. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
A here betegségei : Hydrokele (vízsérv)
Ez az a betegség, ami miatt bármiféle here megnagyobbodást észlelünk, urológus szakorvoshoz kell fordulnunk, mert lehet, hogy egy ártalmatlan hydrokelével, de lehet, hogy ha korán felismerjük, még gyógyítható hererákkal állunk szemben.

Kezelése:
Megkísérelhető a folyadék lebocsájtása injekciós tűn keresztül. Ez mindig csak átmeneti megoldás, mert újratelítődik. Végleges megoldás a műtét, mely az urológiában rutin kisműtétnek számít. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
A pénisz görbülete PEYRONIE betegség
Napjainkban vált világossá, hogy a betegség kiinduló pontja a barlangos test fali és szivacsos része közti kiserek gyulladása, mely ismeretlen eredetű, gyakran jár együtt a tenyér vagy talp inainak hegesedésével, cukorbetegséggel, ízületi gyulladásokkal, érelmeszesedéssel. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
1 db 2014-04-24 20:45:00
Írta: János
Ejakuláció praecox (korai magömlés)
A korai magömlés eléggé képlékenyen értelmezhető fogalom, mert viszonylagos. Tudniillik a magömlés korábban következik be, mint hogy a partner orgazmushoz jutott volna. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Férfi fogamzásgátlás, művi meddővététel
Családtervezési célból művi meddővé tétel állandó jelleggel Magyarországon tartózkodó magyar állampolgáron végezhető, ha a kérelmező 35. életévét betöltötte, vagy legalább 3 vérszerinti gyermeke van. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Fertilitás (termékenység) és ennek zavarai férfiaknál
A kezelésnek mindig arra a problémára kell irányulnia, ami a kiváltó ok. A kezelést soklépcsős kivizsgálás előzi meg, melyhez hozzátartozik a spermavizsgálat, a hormonszintmérés különféle biokémiai, immunológiai vizsgálatok, röntgen és más képalkotó vizsgálatok is, de sor kerülhet a hereállományból történő szövettani mintavételre is. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Fitymaszűkület (Phimosis)
A felnőttkori fitymaszűkület és gyulladás gyakran társul cukorbetegséghez. A megoldása műtéti, de halogatni nem érdemes, mert a kórházi befekvést nem igénylő, járóbetegként 20-30 perc alatt elvégezhető műtét sok kellemetlenségtől szabadítja meg az ettől szenvedő férfit. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Herecsavarodás - Torsió testis
Többségében gyerekek ill. fiatal férfiak betegsége. Vannak tipikus mozdulatok, amik előidézhetik. Ilyenek a kerékpározás, a medencébe való talpas ugrás és minden a herét érő hirtelen mozdulat előidézheti. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Priapizmus
A betegség két életkori csoportban észlelhető: Első csoport: gyermekek 5-10 éves életkora, haemophiliához vagy daganatos betegséghez kötődik. Második csoport: a 20-50 éves korosztály, akiknél sokszor az eredet nem ismert, de közös bennük, hogy míg normális erekciókor az artériás beáramlás dominál, addig priapizmusnál a vénás elvezetés akadályoztatott. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Szexuális úton terjedő betegségek
Szerencsére az előző századok rettegett, tomboló nemi betegségei a modern antibiotikumoknak, és elsősorban a penicillinnek köszönhetően kezes báránnyá szelídültek. Mivel napjainkban is gyakran felbukkannak, kezelésük mindig napirenden van. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Bakteriális prosztatagyulladás - Prosztatitisz
A középkorú felnőtt férfiak egyik leggyakoribb húgyivarszervi megbetegedése. A betegek 25-3o%-ában felfedezhető a prosztata gyulladás valamely válfaja.

Az ettől szenvedő betegek igen különböző panaszokról tesznek említést. Okozhat nagyon sok panaszt is, és lehet alig észrevehető, és csak esetleges góckutatás világít rá. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Nem bakteriális prosztata gyulladás (Prosztatizmus, prosztatodynia)
A nem bakteriális prosztatagyulladás összefoglaló név, és az esetek döntő többségében ismeretlen eredetű prosztata gyulladást jelent. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás
Pénisz papula
Tanulmányok kimutatták, hogy az előfordulási gyakorisága mintegy 10%-től 40% -ig terjed. Kezelést nem igényel, csak esztétikai jelentősége van. Eltávolításuk legfeljebb kozmetikai okokból lehet indokolt. >> Olvasson a Férfiklinika oldalán a témáról!
0 db Még nem érkezett hozzászólás