Oldal tetejére
Erectör Clinic Uro-szexológiai Centrum

Gyerekszáj: a 15 legviccesebb tévedés a szexről

Egy utolsó körre még visszatérünk a szexuális tévhitekhez, mert kutakodás közben annyi vicces történettel találkoztunk, hogy nem mehettünk el a legjobb témakör mellett: milyennek képzelték a mostani felnőttek gyerekként a szexet? Ezúttal néhányat már kommentálni sem tudtunk, annyira jók.

AZ 5 LEGHÉTKÖZNAPIBB SZEXBALESET

Egyszerű, hétköznapi botlások, melyek a legintimebb pillanatokat is eltörik. Szexbalesetek kapcsán legtöbbször a láncfűrészre csatolt vagy ütvefúróra erősített dildóról, az óvszerbe fulladt angol férfiről és más extrém példákról olvasni. A statisztikák szerint ugyanakkor minden harmadik ember szenvedett már valamilyen sérülést szex közben, így mi most az előzőeknél triviálisabb, ám sokkal gyakoribb malőröket járjuk körbe.

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során
Az talán senki számára nem új információ, hogy az idő előrehaladtával a test változik. Gyakorlatilag minden porcikánk.

„Totálisan belilultak a golyóim is” - Ilyen az, mikor eltörik a pénisz szex közben

Ha eddig azt hitte, hogy a törött pénisz csak egy városi legenda, akkor nagyon jó helyen jár, most szinte első kézből hoztunk egy sztorit, ami bizonyítja a létezését. A Men's Health egyik újságírójával ugyanis megtörtént, és elég részletesen elmesélte, miként zajlik egy ilyen

A Bobby Box néven író pasi kálváriája 2016 utolsó előtti napján kezdődött, mikor barátnőjével fordított lovaglópózban szeretkeztek. Ám a dologba hiba csúszott, reccsenést hallottak, és itt vége is lett az óévi szexnek. Bobby ugyanis éles fájdalmat érzett a péniszében, ami rögtön le is lohadt.

A lámpához szaladtam, hogy megnézzem, mi történt. A látvány olyan volt, mintha egy kis vízbomba kúszna fel a golyóimtól a péniszem felé, és az egész teljesen elfordult jobbra

 

Menjek orvoshoz? NEM!

A férfi és a barátnője először a jeges technikát alkalmazták gyógyászati céllal, kezdetben sima jéggel, majd egy kis fagyasztott zöldbabbal. Miután ez nem segített és Bobby pénisze elkezdett belilulni, még mindig nem gondoltak arra, hogy felkeressenek egy orvost. Ezt jól meg is konzultálták a srác egyik haverjával, aki arra kérdésre, hogy ilyesmivel kórházba kell-e menni, csak ennyit válaszolt: NEM!!!!!

A sérült testrész pedig egyre sötétebb lett. Ennek ellenére is inkább az alvás mellett döntöttek, hiszen addigra Bobby elvégzett egy gyors tudományos kutatást a neten, ahol azt találta, hogy a sérülés csak akkor komoly, ha vér van a vizeletben – neki nem volt. Ráadásul a beszámolója szerint a fájdalom se volt olyan intenzív.

A lila ötven árnyalata

Reggel azonban már nem volt kérdés, hogy mégis be kéne nézni a rendelőbe.

Ekkor a péniszem alja teljesen lila volt, a golyóim pedig még sötétebbek

Ám végül az orvos sem tudott sokat segíteni, azon kívül, hogy olyan kedves dolgokat mondott neki, mint: „jaj szegénykém” és, hogy soha nem látott még ilyet. Mivel a férfi sérülése a könnyebbek közé tartozott, ebben a helyzetben  nem sokat tud tenni a tudomány. De legalább a doktornő szépen elmagyarázta, a lilulás háttérben az áll, hogy szakadás történt a pénisz barlangos része és azt körülvevő bőrfelület között. Ezen kívül azzal engedte haza a páciensét, hogy várjon szépen arra, hogy magától meggyógyuljon.shutterstock 558315361

Péniszrekordot kerestek, helyette lelki nyomort találtak18+

18+Péniszrekordot kerestek, helyette lelki nyomort találtak

Egy újságíró végére járt a 47 centis legendának. Elment Mexikóba, de nem lett túl szexi a riport.Tovább

Ez Bobby esetében három hetet vett igénybe, így elmondása szerint 2017-et totálisan kék pénisszel és egy zacskó jéggel az ölében indította.

Ha Önnek is bekékül a pénisze, inkább forduljon orvoshoz!

Bár az újságíró szerencsés volt, azért érdemes felkeresni egy szakembert, ha ilyen történik, hiszen nagyon súlyos esetben azonnal műtétre lehet szükség.

Még ne nyugodjon meg, a pénisz másképp is szakadhat!

Ami Bobbyval történt igen ritka, az amerikai statisztikák szerint 1:175.000 az előfordulási aránya. Ezt Dr. Török Alexander urológus is megerősíti, akitől a diagnózis.hu-n keresztül érdeklődtünk a pénisztörésről. Ő is azt mondja, nagyon ritka, hogy balesetről van szó, és ahhoz, hogy megtörténjen

a teljesen merev pénisznek kell nagyon erős behatásra megroppannia.

 Ennél sokkal gyakoribb az, mikor szeretkezés vagy önkielégítés közben a fitymafék szakad el. A brit Állami Egészségügyi Ellátó Központ vizsgálatai szerint ez egy annyira gyakori jelenség, hogy sok férfi túlesik rajta az első szexuális aktus során és vannak olyanok, akikkel többször is előfordul.

A szakemberek szerint ebben az esetben érdemes pár napot várni mielőtt a páciens felkeresi az orvost, hiszen ha magától elkezd begyógyulni a seb és nem jelentkezik egyéb tünet, akkor nincs szükség beavatkozásra.