Oldal tetejére
Erectör Clinic Uro-szexológiai Centrum

Gyerekszáj: a 15 legviccesebb tévedés a szexről

Egy utolsó körre még visszatérünk a szexuális tévhitekhez, mert kutakodás közben annyi vicces történettel találkoztunk, hogy nem mehettünk el a legjobb témakör mellett: milyennek képzelték a mostani felnőttek gyerekként a szexet? Ezúttal néhányat már kommentálni sem tudtunk, annyira jók.

AZ 5 LEGHÉTKÖZNAPIBB SZEXBALESET

Egyszerű, hétköznapi botlások, melyek a legintimebb pillanatokat is eltörik. Szexbalesetek kapcsán legtöbbször a láncfűrészre csatolt vagy ütvefúróra erősített dildóról, az óvszerbe fulladt angol férfiről és más extrém példákról olvasni. A statisztikák szerint ugyanakkor minden harmadik ember szenvedett már valamilyen sérülést szex közben, így mi most az előzőeknél triviálisabb, ám sokkal gyakoribb malőröket járjuk körbe.

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során

5 számottevő változás, ami megtörténik a pénisszel az öregedés során
Az talán senki számára nem új információ, hogy az idő előrehaladtával a test változik. Gyakorlatilag minden porcikánk.

Regisztráció

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át.
E-mail cím(*)
Az Ön által megadott e-mail cím kizárólag azonosításra szolgál, az oldalon sehol nem jelenik meg.
jelszó(*)
jelszó megerősítése(*)
Keresztnév(*)
Fórum szabályzat

A fórum célja, hogy a felhasználók az Erectör Clinic Uro-szexológiai centrum szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseinek és a személyes tapasztalatcseréjének egy online felületet biztosítson, ezzel is elősegítve a kommunikációt.

A fórumot minden felhasználó saját felelősségére használja, a hozzászólások tartalmáért az írója felel és elfogadja, hogy amennyiben a továbbiakban meghatározott felhasználási és moderálási feltételek valamelyikét sérti, a moderátor az adott hozzászólást további indoklás nélkül törölheti.

A fórum nem használható olyan információk közzétételére, amelyek sértik a Magyarországon hatályos törvényeket, jogszabályba ütközik vagy jogszabálysértésre buzdít.
  • A fórum nem használható reklám- vagy kereskedelmi tevékenység folytatására.
  • Tilos hosszú szövegek céltalan bemásolása, illetve bármilyen olyan beavatkozás, amely megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését (vagy kísérletet tesz rá) és akadályozza annak rendeltetésszerű használatát.
  • Tilos olyan hozzászólás elküldése, amely szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai vagy egyéb hovatartozást – akár burkolt formában is.
  • A fórum zavartalan működése érdekében tilos a jó ízlést sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas hozzászólások, valamint ilyen témájú weboldalakra mutató linkek elhelyezése.
  • A fórumban tilos mások személyes adatainak engedély nélküli közzététele, ezért amennyiben azokat nem az érintett hozza nyilvánosságra, törlésre kerülnek.
Elkerülendő ugyanazon hozzászólás több topicba való elküldése („flood”), mivel ezek nehezítik a szolgáltató munkáját, ezért törlésre kerülhetnek.

A hozzászólások megírásakor kérjük a mindenkor hatályos helyesírási szabályok betartását, az átlátható és részletes helyzetleírást az egyszerűbb segítségnyújtás érdekében.

A fórum üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a fenti szabályokat bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosítsa.

REGISTRATION_NEWSLETTER
Ellenörző kód(*)